Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Facility Apps
Wilhelminalaan 1
1441 EK Purmerend

Tel: 0299 744 777
E-mail: rene@facilityapps.com

www.facilityapps.com
OMSCHRIJVING MERKEN
CONTACTPERSONEN
René de Groot
Sales & Marketing Manager
+31643195505
rene@facilityapps.com
Dirk Tuip
06 34 65 65 37
dirk@facilityapps.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Groenvision en FacilityApps koppelen software en app voor T&G Groep
FacilityApps ontwikkelt momenteel met softwarebedrijf Groenvision een koppeling voor dienstverlener T&G Terrein en Groen.
Lees meer
Smart City biedt groenvoorziener een optimaal werkproces
Modellen met voorspellende waarde hebben de toekomst in de groenvoorziening, aldus Dirk Tuip van Facilityapps.
Lees meer
Facilityapps presenteert nieuwe functionaliteit voor groenvoorziener
Gebruikers van Facilityapps kunnen vanaf nu beschikken over rekenvelden, waarmee het mogelijk is om berekeningen in formulieren te maken. De functionaliteit maakt het mogelijk om een eigen kwaliteitssysteem met gewogen gemiddelden op te zetten.
Lees meer
Krinkels aan de slag met FacilityApps
Krinkels, één van de grootste groenaannemers van Nederland, heeft FacilityApps omarmd voor de implementatie van Apps op de werkvloer.
Lees meer
FacilityApps introduceert GPS Tracker App
FacilityApps introduceert tijdens de Dag van de Openbare Ruimte een nieuwe GPS Tracker App, voor bedrijven die actief zijn in groenbeheer.
Lees meer
Smart City wordt realiteit met Internet of Things
Op donderdag 1 juni wordt het ‘Internet of Things (IoT)’ realiteit op de Euregio Dag van de Openbare Ruimte 2016, voor het eerst dit jaar georganiseerd voor meerdere landen.
Lees meer
Facilityapps aanwezig op Dag van Openbare Ruimte Maastricht
Facilityapps was overweldigd door het aantal reacties na deelname aan Grootgroenplus in 2015, vertelt René de Groot. In juni is het ook aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte in Maastricht. ‘Je merkt dat IT-toepassingen steeds beter worden opgepakt.’
Lees meer
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Digitale maatjes
De gemiddelde hovenier heeft aardig wat vakkennis paraat, maar een beetje ondersteuning kan nooit kwaad. Met handige apps bijvoorbeeld, die helpen bij ziekten en plagen of ondersteunen als het juiste gereedschap niet voorhanden is.
'Smart City biedt groenvoorziener een optimaal werkproces'
Modellen met voorspellende waarde hebben de toekomst in de groenvoorziening, aldus Dirk Tuip van FacilityApps. Voor Tuip is het internet of things een heel duidelijk concept, dat een grote en verstrekkende impact op ieders leven krijgt.
Technologie in het groenbeheer
Slimme technologie en nieuwe ontwikkelingen worden in steeds meer beroepsvelden toegepast. Zo ook in het groenbeheer. Volgens beleidsbepalers zijn smart cities de toekomst. Hoe zit dat met het groenbeheer?
De groene sector en automatisering: a match made in the future?
Onze maatschappij is in een hoog tempo aan het veranderen door de inzet en het gebruik van ICT. Wat betreft de groene sector doet zich iets bijzonders voor. De ceo van het Brabantse bedrijf Ploegmakers, Peter van Kemenade, verzucht in een column in de laatste uitgave van Stad + Groen dat de groene sector achter zou blijven in deze ontwikkeling.
Koppeling software met app FacilityApps beidt hovenier optimaal werkproces
Met de app van FacilityApps was een rapportage of schouwrapport van een groenproject op locatie al een fluitje van een cent. Door de koppeling met de vaksoftware van Infogroen kunnen groenvoorzieners hun bedrijfsprocessen straks nóg makkelijker stroomlijnen.
App biedt in no time helder inzicht in groenbeheer
Groenvoorzieners waren er vroeger veel tijd mee kwijt: een schouwrapport van een groenproject opstellen, inscannen en versturen naar de klant.
Welkom in The Smart City
Toen ik op de middelbare school zat, was het bepaald niet cool om een nerd te zijn. Nerds kregen geen meisjes en al zeker niet de knappe. Dat beeld is volledig gekanteld. In onze ICTgedreven maatschappij zijn nerds de nieuwe stars.
1 | 2