Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

GROTER EN BREDER AANBOD OP DERDE EDITIE VAN GROENTECHNIEK HOLLAND

maandag 11 september 2017

"GroenTechniek Holland (GTH) is groter dan voorheen met een breder aanbod. Naast alle marktleiders zijn ook nieuwkomers aanwezig op deze derde editie van Nederlands grootste groene vakbeurs. De 170 deelnemers exposeren op 12.5 hectare beursterrein, waar dan ook volop ruimte is voor het demonstreren en live testen van alle machines en gereedschappen van de 450 getoonde merken. Daarnaast is er een Pop up Stadspark waarin de bezoeker ziet hoe je snel en eenvoudig een compleet stadspark kunt realiseren en een Smart Greenkeeping paviljoen met een echte golfbaan. Op het GTH testparcours kan de bezoeker dagelijks testritten maken in de nieuwste auto's", aldus beursmanager Willem Bierema. De tweejaarlijkse vakbeurs voor alle professionals die werkzaam zijn in de openbare ruimte is van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september 2017 op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen en dagelijks open van 10 tot 17 uur.

Naast alle marktleiders ook nieuwkomers en nieuwe segmenten
Bierema: "Alle marktleiders uit de afdelingen Tuin & Park en Groen & Milieu van Fedecom zijn weer van de partij, waaronder de toonaangevende merken John Deere, Kubota, Jean Heybroek, Stiga, New Holland, Toro, Husqvarna, Stihl, JCB, Roberine, Van der Haeghe, C. van der Pols, Wim van Breda, Honda, Mechan Cultuurtechniek en Mercedes Benz. Daarnaast zien we verbreding in het aanbod vanuit de reinigingssector met onder meer Ravo Benelux en Memo Europe, en met bedrijven binnen de bosbouw zoals Woodmizer Nederland, Haecksler en Angenendt. Ook gereedschappen voor Tuin & Park zijn volop te zien, onder meer bij De Boer Drachten, DeWalt, Stanley Black & Decker en Facom."

Nieuw: 'Pop up stadspark'
Met dit nieuwe fenomeen 'pop up stadspark' kan een gemeente voor een oud industrieterrein, afgebroken fabriek of braakliggend terrein een consortium van vier disciplines inhuren die het gebied in no time transformeren tot een stadspark voor de korte en middellange termijn. Op GTH tonen de betrokken deelnemers Husqvarna Nederland, Tonsel Boomkwekerijen, Van Berkel Groep en Van Vliet Kastanjehout hoe een compleet stadspark van zo'n 3.000 m2 snel en eenvoudig te realiseren is. Groenprofessionals zien op GTH welke keuzes door de leveranciers gemaakt zijn voor de flora, materialen en technieken en alle aspecten van de aanleg, afbraak en het onderhoud waaronder duurzaamheid, machines en gereedschap, afzettingen, outdoor meubilair, bodembedekkers, beplanting en bemesting.


Alles voor groenprofessionals op grootste groene vakbeurs van Nederland
Beursmanager Bierema: "Deze opzet in combinatie met deze locatie biedt veel voordelen. Het omvangrijke evenemententerrein Walibi ligt centraal in Nederland, middenin een van de mooiste groene gebieden van het land, de Flevopolder. Vanuit alle windstreken is het evenement prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor zowel deelnemers als bezoekers. Het terrein biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel overdekte exposities als demonstraties buiten. Op dit outdoor vakevenement kan de groenprofessional vanwege de grote gelijkenis met zijn dagelijkse werkomgeving de maaiers, trekkers, machines en apparatuur niet alleen zien, maar ook horen en voelen zodat alle zintuigen worden geprikkeld. Het mechanisatienieuws op gebied van beheer, onderhoud en inrichting van de openbare ruimte komt zo letterlijk tot leven. Daarnaast is er volop ruimte voor kennisoverdracht door middel van lezingen en bijeenkomsten.

Voor en door de branche
Bierema: "Als volle Fedecom-dochter organiseren we de beurs voor én door de branche, dus zonder winstoogmerk." GroenTechniek Holland 2017 is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van Fedecom wordt georganiseerd. Fedecom behartigt belangen van ruim 950 bedrijven en heeft GroenTechniek Holland BV opgericht om GroenTechniek Holland te organiseren voor zowel leden als niet-leden. Overigens is deze BV een zusterorganisatie van AgroTechniek Holland BV, die inmiddels vier succesvolle agro-evenementen organiseerde voor ruim 50.000 akkerbouwers, veehouders en loonwerkers.

Alle merken, deelnemers en online entreekaarten op www.groentechniekholland.nl
Alle deelnemers en merken zijn te vinden op www.groentechniekholland.nl, waar bezoekers ook online een entreekaart kunnen kopen met een korting van € 2,- op de entreeprijs van € 19,50. Daarmee krijgt de bezoeker entree tot de beurs, hij/zij kan parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein, ontvangt een GTH-beursmagazine en welkomstdrankje. Met een kortingskaart van een van de business- of mediapartners ontvangt de bezoeker € 4,50 korting en betaalt € 15,-; op vertoon van een relatiekaart via een van de GTH-deelnemers is de entree gratis.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...