Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Elektrisch werken met de FM-120 mini shovel/werktuigdrager

zaterdag 9 september 2017

Een volledig elektrische shovel/werktuigdrager dat gebruikt kan worden met ruim 30 verschillende werktuigen! En dat zonder uitstoot van vervuilende en stinkende stoffen, een stuk minder geluid, maar met mogelijkheid tot subsidie. Dat is de NORBERT FM-120 van Frisian Motors

Milieuvriendelijk, makkelijk in gebruik en veelzijdig dat is de NORBERT FM-120 van Frisian Motors. 350 kg aan draagvermogen en de mogelijkheid tot het gebruiken van elektrische werktuigen maakt de FM-120 geschikt voor verschillende werkzaamheden binnen uw bedrijf.

De FM-120 heeft een ander concept dan andere elektrisch aangedreven voertuigen: de elektromotor drijft een hydraulische pomp aan en deze zorgt voor de bediening en rij-aandrijving. De machine is dus vergelijkbaar met een brandstof versie qua gebruik en daardoor zijn werktuigen gemakkelijk uitwisselbaar.

Standaard is de NORBERT voorzien van een AGM onderhoudsvrij lood accupakket, 200 aH bij 72 V. Het piekvermogen kan oplopen tot 30 kW wat vergelijkbaar is met 40 PK vermogen. Daarmee kan afhankelijk van het werktuig tussen 2,5 en 4 uur continue gewerkt worden. Optioneel kunnen we lithium accu's voorzien, welke de werktijd kunnen verlengen tot wel 6 uur. Deze hebben als voordeel, naast de langere levensduur, dat ze via krachtstroom kunnen worden snel-geladen in 2 uren.

Interesse? De FM-120 is tijdens de GTH beurs te vinden op onze stand 1.04 en in het 'Smart Greenkeeping paviljoen'.Vergeet niet te vragen naar onze speciale beurs aanbieding!REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...