Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

WeedControl maakt wensen waar

zaterdag 9 september 2017

Weed Control uit Waalwijk kan terugkijken op weer een succesvol jaar. Met de AIR-heteluchtsystemen was het bedrijf dit jaar de absolute marktleider in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk. Het unieke van de AIR-hetelucht recycle systemen van Weed Control is, naast het zeer lage gasverbruik en de lage onderhoudskosten, de lage CO2-uitstoot. Verder hebben de AIR systemen 0% roetuitstoot.

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar kleinere werktuigendragers en lichtere machines. Vanzelfsprekend hoort hier een lichte wendbare onkruidbestrijdingsmachine bij. Geluisterd naar de vraag van de markt heeft WeedControl de Air Compact Pro ontwikkeld. Een kleine handzame en lichte machine, welke het mogelijk maakt om zelfs smalle oppervlakten en paden te behandelen. Universeel aan te bouwen aan de kleinste werktuigendragers.

Uit ervaring blijkt dat onkruidbestrijding het beste resultaat geeft bij een combinatie van verschillende technieken. WeedControl is net zoals alle voorgaande jaren aanwezig en zal een compleet scala aan onkruidbestrijdings machines laten zien, variërend van open vlam machines, borstel machines en natuurlijk de bekendste hete lucht onkruidbestrijdingsmachines met het unieke hete lucht recyclingsysteem.

Voor ieder onkruidprobleem vinden wij een oplossing, Bezoek WeedControl op standnummer 1.30 tijdens de GroenTechniek Holland 2017, waar wij u graag uitgebreid te woord staan!REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...