Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Echo actie bij Eurogarden

zaterdag 9 september 2017

EuroGarden zal op GTH 2017 als importeur voor de Benelux enkel het merk ECHO presenteren om het merk een stevige boost te geven in Nederland.ECHO is een merk van de Japanse fabrikant Yambiko, dat tevens ook Shindaiwa produceert.

Op GTH wordt ook de nieuwste commerciële herfst-actie voor eindgebruikers voorgesteld. 2 bladblazers tegen voordelige actie-prijzen.

De PB-580 is een ruggedragen bladblazer met een groot vermogen, geventileerd harnas en comfortabele schouderriemen.De dubbel gelaagde motorafdekking zorgt voor een verminderd geluidsniveau.
De metalen ring op de mond van de buis vermindert slijtage. De PB-580 is nu verkrijgbaar voor € 379,- excl. BTW (i.p.v. 454 €) bij geregistreerde vakhandelaren.

De ES-250ES combineert een bladblazer, bladzuiger en hakselaar in 1 "Shred 'N' Vac" toestel. Deze krachtige handgedragen bladzuiger verkleint het tuinafval tot 1:12.
De ES-250ES is nu verkrijgbaar voor € 247,- excl. BTW (i.p.v. 305 €) bij geregistreerde vakhandelaren.
ECHO biedt ook op bijna al zijn machines een uitgebreide garantie van 2 jaar voor professionele gebruikers en 5 jaar voor privé-gebruikers.

Meer info, specificaties en een dealer in uw buurt vindt u op www.echodependonit.com
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...