Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Ramm Equipment brengt drie nieuwe merken naar de GTH

zaterdag 9 september 2017

Eindelijk is het dan weer zover, Groen Techniek Holland wordt weer georganiseerd van 12,13 en 14 september te Biddinghuizen. Nieuwe merken, nieuwe technieken en alle innovatieve idee├źn bij elkaar op een beurs. Als vakman mag je dit niet missen om bij te blijven in deze nieuwe business. Goed bereikbaar, mooie parkeerplaats dicht bij de beurs, wat kan je nog tegenhouden?

Als je dan de beurs bezoekt moet je ook de stand van Ramm Equipment op stand 1.08 bezoeken. Drie nieuwe merken in Nederland, drie nieuwe technieken en bovendien echt innovatief. Genomineerd voor het Gouden Klavertje Vier is niet zomaar.

Overtuig je ervan dat je op de hoogte bent van de innovatiefste mogelijkheden om o.a. CO2 neutraal en geluidsarm Onkruid te bestrijden bij jouw in de omgeving. Wat een verademing voor omgeving en milieu. De eerste stap in effectief Onkruidbestrijding kunnen wij drie varianten laten zien, uitleggen en aantonen van het merk Oeliatec.

Daarnaast tonen wij een volgende veilige stap in bermen maaien, met comfort, overzicht, snelheid en effici├źntie. Hij is al mooi, laat staan als je met de VSV van Noremat mag werken en rijden.

Kom naar Ramm Equipment op stand 1.08REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...