Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

KOTI kunststof onkruidborstels; ergonomie én safety first!

zaterdag 9 september 2017

Van dinsdag 11 tot en met donderdag 14 september a.s. is KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk aanwezig op de GroenTechniek Holland in Biddinghuizen en presenteert de nieuwe kunststof onkruidborstels; een doorslaggevende productinnovatie van KOTI en een antwoord op gifvrije onkruidbestrijding. Vonkvrij, ergonomisch, duurzaam en bovenal (sier)bestratingvriendelijk zijn mede essentiële eigenschappen van de kunststof onkruidborstels. “Met trots onderstrepen we dat deze doorslaggevende Nederlandse productinnovatie, mede tot stand is gekomen, door goed naar onze klanten te luisteren en in te spelen op hun behoefte en vraag naar specifieke borstels. IJzersterke productontwikkeling – op eigen bodem – waarbij wij altijd vanuit oplossingen denken. Ons motto is niet voor niets; We make it all!”, aldus KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk B.V. uit Weert.

De kunststof onkruidborstels van KOTI zijn gegarandeerd vonkvrij en staan voor ‘safety first’. Een belangrijk aspect bij het onderhoud van terreinen rondom de opslag van brandgevaarlijke materialen, zoals brandstof, chemicaliën, munitie en vuurwerk. Ook na een langere periode van droogte voorkomt een vonkvrije kunststof onkruidborstel kleine (berm)brandjes bij het verwijderen van het verdord onkruid en gras.

Straatwerkvriendelijk
Schone en onkruidvrije wegen zijn beeldbepalend voor het stads- en dorpsgezicht. Nette en verzorgde bedrijfs- en parkeerterreinen stralen veiligheid en professionaliteit uit. Om dit te bereiken, is het belangrijk de beste borstels te gebruiken. De kunststof onkruidborstels van KOTI zijn vriendelijk voor (sier)bestrating. Geen beschadigingen meer aan het straatwerk en de (sier)bestrating van winkelstraten en grote pleinen blijft intact. Voor elk type veegmachine zijn er onkruidborstels verkrijgbaar en het segment met (gele) kunststof borstelbezetting is eenvoudig te bevestigen op de borstelplaat van diverse types onkruidmachines.

Ergonomisch & recyclebaar
Gebruiksvriendelijkheid is de graadmeter voor een bosmaaier of onkruidmachine met een borstelkop voorzien van kunststof plukken. De kunststof bezetting zorgt ervoor dat de kop van de machie een stuk lichter is en dat maakt het verwijderen van onkruid minder inspannend en belastend. KOTI zet letterlijk de mens centraal en stelt ergonomie voorop. Duurzaamheid van de kunststof borstels maakt het product compleet. Hoogwaardige materialen die ofwel gerecycled of nog te recyclen zijn, betekent minder belastend voor het milieu. Samengevat voldoen KOTI onkruidborstels aan de hedendaagse eisen: vonkvrij, ergonomisch, duurzaam en ‘straatwerkvriendelijk’.

GroenTechniek Holland
Bezoek tijdens GroenTechniek Holland – van dinsdag 11 tot en met donderdag 14 september – in Biddinghuizen, de stand (veld C, stand V10) van KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk voor meer informatie of kijk alvast op de website:
https://www.koti-eu.com/nl/producten/veegborstels-en-reinigingsborstels

Over KOTI
KOTI Industrieel en technisch borstelwerk staat al ruim een halve eeuw garant voor de meest geavanceerde productontwikkeling op gebied van industriële en technische borstels. Van veegborstels op veegmachines tot gestanste walsen in de voedingsindustrie. Naast standaard borstels ligt de focus vooral op specifieke maatwerk borstels voor uiteenlopende industrieën. Dankzij een groot geautomatiseerd machinepark, produceert KOTI een totaalpakket: van stansen en lassen tot gieten en smelten. KOTI borstels zijn altijd oplossingsgericht en absoluut onmisbaar in talrijke productieprocessen.

Innovatie, duurzaamheid, kwaliteit & service
Productontwikkeling is essentieel en innovatie lijdt tot ‘smart industry’. KOTI weet wat de technische en industriële markt beweegt en ontwikkelt in samenspraak hoogwaardige borstels die het productieproces optimaliseren. Zo spelen industriële borstels een beslissende rol in een optimaal eindresultaat: producten die 100% voldoen aan alle eisen. Duurzaamheid is ‘key’. Hergebruik en recyclebare milieuvriendelijke materialen zijn een vereiste in de productontwikkeling van KOTI borstels. Vanzelfsprekend zijn alle borstels en borsteloplossingen van uitstekende kwaliteit. Doelmatige hoge service omlijst alle bedrijvigheden.



REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...