Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

MTD Products Netherlands B.V. introduceert nieuwe producten op GTH

zaterdag 9 september 2017

De toekomst van MTD is veelbelovend. Er zijn nieuwe kansen ontstaan door de overname van het merk Robomow® in juli jongstleden. Op GTH introduceren we dan ook nieuwe series robotmaaiers onder de merken WOLF-Garten én Cub Cadet.

Een andere ontwikkeling is gaande in het accu-assortiment. We breiden het assortiment accugereedschap uit met een 40V serie onder het merk MTD en een 80V serie onder het merk Cub Cadet. Twee nieuwe series dealermaaiers: EXPERT OMEGA van WOLF-Garten en de XM ENDURO SERIES van Cub Cadet zullen met trots worden gepresenteerd en gedemonstreerd op stand 1.19, Veld A.

Naast de introductie van nieuwe producten, zullen we in 2018 ook een aantal producten en machines vernieuwen, zodat zij voldoen aan de laatste technologieën en technieken. MTD biedt een modern assortiment aan tuinmachines en gereedschappen. De afgelopen jaren heeft MTD Products Netherlands B.V. getracht zich te profileren als leverancier met het breedste aanbod aan tuingereedschappen en -machines. We laten graag zien dat we die belofte ook waar kunnen maken.

Zero-Turn modellen Cub Cadet
Cub Cadet is altijd op zoek naar verbetering van machines. In 2018 presenteert het merk twee nieuwe modellen in de Zero-Turn PRO SERIES. De Z1 122 een nieuw entry level model is een combinatie van prijsbewustheid en kracht. De Z1 122 heeft bedieningshendels en is uitgerust met een Kohler EFI motor voor serieuze kracht en extreem hoge efficiency. Deze motor bespaart tot wel 25% brandstof in vergelijking met motoren in dezelfde categorie. De Z7 183 is de absolute TOP van het assortiment - ongelooflijk krachtig en onvergelijkbaar comfortabel. Simpelweg de perfecte oplossing voor professionals. Het model Z7 183 is uitgerust met een stuurwiel en bovenal het sterkste maaidek verkrijgbaar in de markt. Met een maaibreedte van 72" biedt dit model een extra groot bereik. Tijdens het gebruik van deze uitstekend presterende Zero-Turn grasmaaier is de maaitijd aanzienlijk korter dan bij elke andere machine, je bespaart hiermee tot wel 20% op tijd. Beide Zero-Turn PRO SERIES modellen bieden extreem hoge nauwkeurigheid tijdens het maaien door de sublieme stuurtechnologie, zelfs in de krapste hoeken van het gazon. Extra voordeel, 3 jaar garantie is de standaard bij Cub Cadet.


EXPERT OMEGA en XN ENDURO SERIES de nieuwe dealermaaiers van WOLF-Garten en Cub Cadet
Optimaal en ergonomisch design in combinatie met het hoogste gebruikscomfort geeft als resultaat de EXPERT OMEGA en de XN ENDURO SERIES van Cub Cadet. De nieuwe range dealermaaiers bieden alles waarvan je als tuinliefhebber ooit hebt gedroomd. Het stabiele, duurzame, roestvrije, aluminium chassis zorgt in combinatie met alle andere hoogwaardige materialen voor een zeer lange levensduur. Het maaidek is zo ontworpen dat al het maaiafval direct naar de grasopvangzak wordt gevoerd. Om de bediening van de dealermaaiers zo comfortabel mogelijk te maken, is gedacht aan een ergonomisch design van de duwboom met een anti-vibratie systeem. De handgreep is in twee posities verstelbaar en voorzien van een softgrip. De hendels voor het in hoogte verstellen van de duwboom en het instellen van de maaihoogte zijn met één hand te bedienen. Met de keuze uit een maaibreedte van 46 cm of 53cm, met of zonder elektrostart en de verschillende typen aandrijving, is er altijd een EXPERT OMEGA of XN ENDURO SERIES dealermaaier die aan de wensen van de gebruiker voldoet. Ook bij WOLF-Garten is 3 jaar garantie de standaard.

Robotmaaiers: LOOPO van WOLF-Garten én XR ENDURO SERIES van Cub Cadet
De expertise, kennis en kwaliteit van Robomow is terug te zien in de nieuwe modellen robotmaaiers LOOPO van WOLF-Garten en de XR ENDURO SERIES van Cub Cadet. De nieuwste technologieën en technieken, de kenmerkende eigenschappen en de hoogste kwaliteit komen samen in deze nieuwe ranges aan robotmaaiers. WOLF-Garten presenteert 5 modellen variërend in capaciteit van 150 - 1.200 m². Cub Cadet gaat een stapje hoger met 6 modellen variërend van 500 - 3.600 m². Uiteraard zorgt elk model ervoor dat de gebruiker optimaal kan genieten van zijn/haar vrije tijd. Met de gebruiksvriendelijke app, sta je altijd in verbinding met de robotmaaier en ben je ten alle tijden op de hoogte van de meest accurate machinegegevens.


MTD biedt voortaan ook de vrijheid van accu
Ervaar de vrijheid en het gemak van goed tuingereedschap op accu. Onbeperkte mogelijkheden, licht van gewicht en hoge gebruiksvriendelijkheid zijn een aantal omschrijvende kernwaarden van het nieuwe 40V accugereedschap van het merk MTD. Een goed doordacht concept, gebruik één accu voor meerdere machines, prijsbewuste kwaliteit noemen we dat. De totale 40V accurange bestaat uit een heggenschaar, bladblazer, trimmer, kettingzaag en stokzaag. Zo zijn de meest voorkomende tuinwerkzaamheden gedekt. Bewegingsvrijheid en gebruiksgemak ten top!REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...