Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

MACHINES MET X-FACTOR

zaterdag 9 september 2017

MACHINES MET X-FACTOR
Tijdens de Groentechniek Holland presenteert Milati Grass Machines 3 krachtige merken en machines met X-Factor. Al 12,5 jaar koopt, verkoopt en biedt Milati Grass Machines service voor tuin- en parkmachines en golfbaanequipement binnen Europa. Dat viert het bedrijf op de Groentechniek Holland 2017 met fascinerende demonstraties, feestelijke aanbiedingen én een barbecue voor relaties.

MILATI levert alleen machines die dat beetje extra hebben om formidabele prestaties te leveren. Ze hebben X-Factor ... Tijdens de GroenTechniek Holland 2017, Nederlands grootste vakbeurs voor professionals in de openbare groen/grijze ruimtes, toont en presenteert MILATI zijn twee meest opzienbare machines en de innovatieve machinereeks van Cobra Garden Machinery.


LIBERTY ACCU-KOOIMAAIER

Het Britse Allett Mowers is gespecialiseerd in kooimaaiers. Zowel voor professioneel gebruik zoals voor FC Twente en De Keukenhof als voor semi-professioneel en particulier gebruik. Sinds deze zomer heeft het bedrijf een noviteit op de markt gebracht die MILATI levert: de accu-kooimaaier.
Een ware noviteit op de Nederlandse markt
Met de Liberty 12 en de Liberty 14 accu-kooimaaiers biedt MILATI een ware noviteit op de Nederlandse markt. Beide accu-kooimaaiers zijn standaard uitgevoerd met een 40 Volt 4Ah Li-ion accu, acculader, 5-blads snijcilinders, een 32 liter grasvangbak, een maaicapaciteit van ongeveer 500 m2 en als optie een mosverwijderaar cassette.
De Allett Liberty 14 heeft daar bovenop als opties een beluchtingscassette, borstelcassette, diep verticuteercassette, verticuteer cassette en een 10-blads snijcilindercassette.
Tijdens de vakbeurs kunt u beide machines bekijken en demonstreren we de mogelijkheden.

DE AGRIA 9600
De AGRIA 9600 is werkelijk een alleskunner. Het is een op afstand bedienbare cirkelmaaier. Deze wendbare klimgeit onder de cirkelmaaiers voelt zich thuis op ieder terrein met een hellingshoek tot 50 graden. Het is daarom een alleskunner voor moeilijk te bereiken taluds, dijken en andere kleine terreinen waar een standaard maaier niet komen kan.
De alleskunner voor moeilijkbereikbare taluds, dijken en kleine terreinen
De grote voordelen van de AGRIA 9600 is de traploze aandrijving, zijn wendbaarheid, lichte gewicht, laag zwaartepunt en kan zowel voor- als achteruit maaien op hellingen, waardoor er minder schade aan graszoden ontstaat.

COBRA GARDEN MACHINERY
Cobra Garden Machinery werd in 2013 gelanceerd en wordt ondersteund door Henton & Chattell Ltd in de UK. Daardoor heeft Cobra Garden Machinery het voordeel van 80 jaar vakmanschap op het gebied van tuin- en parkmachines en tuinonderhoudsmachines.
Cobra helpt u een prachtige tuin te realiseren en de verschillende machines geven u meer tijd om van uw tuin te genieten.
De Cobra Garden Machinery bestaat uit een reeks van meer dan 100 producten en breidt nog steeds uit om de vraag naar huishoudelijke en professionele producten te beantwoorden. De filosofie van Cobra is om trouw te blijven aan hun vertrouwde waarden van innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid, waarde en klantenservice.
MILATI kan zich in deze bedrijfsgedachte uitstekend vinden en komt tijdens de vakbeurs met een feestelijke aanbieding van de snoerloze accutuinmachines.

Meer informatie
MILATI is de officiële importeur van Agria, Allett (voorheen ATCO), Cobra Garden Equipment, Fleet linemarkers, True Surface, Turf Pride Core Collectors en Foley United & Neary slijpbanken.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...