Archief Agenda
Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Groenvision en FacilityApps koppelen software en app voor T&G Groep

maandag 8 januari 2018

FacilityApps ontwikkelt momenteel met softwarebedrijf Groenvision een koppeling voor dienstverlener T&G Terrein en Groen. Volgens Dirk Tuip van FacilityApps is de koppeling tussen beide partijen bedoeld om tegemoet te komen aan de wens van klanten om hun bedrijfsprocessen gemakkelijker te stroomlijnen en op die manier tijd te besparen.

Momenteel wordt de app, die calculatie, backoffice en de invoer van data in het werkveld faciliteert, gefinetuned. Daarbij wordt de backoffice-oplossing van T&G gekoppeld aan de automatiseringssoftware van Groenvision. T&G Groep - een dienstverlener die zich richt op terreinadvies, inrichting en beheer - fungeert bij het ontwikkelen van de app als klankbord om deze te optimaliseren.

Meerdere bedrijfsprocessen
Bedrijfsleider George van Lit van hoveniersbedrijf T&G Groep: 'De app stroomlijnt voor ons meerdere bedrijfsprocessen binnen de onderneming. Dat geldt zowel voor interne administratie als het extern ontzorgen van onze opdrachtgevers. We zijn ervan overtuigd dat de koppeling, die we in samenspraak met FacilityApps uitvoeren, ons nog meer voordelen gaat bieden.'

Volgens Dirk Tuip van FacilityApps zal de nieuwe app in het eerste kwartaal gereedkomen. Meer informatie over de apps van FacilityApps is te vinden via deze link.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

GREENFORUM
VACATURES
AGENDA
ConGRAS
Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Hotel- en Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem
Lees meer...